Ciutacu nu se baga pentru ca a fost in concediu

Se zvoneste ca celebrul Cristoiu, jurnalistul care a nascut gaina cu pui vii si a ridicat Evenimentul Zilei pe culmi nebanuite, va pleca de la Antene, dupa ce va lua un interviu viitorului presedinte al Romaniei. Nu trebuie sa si credeti. E doar gura presei…
Pana atunci, va invit la cateva Vorbe Grele! Il stiti pe Ciutacu? E din Sinaia si are testicule descul de grele in jurnalismul romanesc:)
„Dezamăgirea-i reciprocă, Maestre…
De: Victor Ciutacu – Categoria: Caruta cu deontologi

Ion Cristoiu i-a acordat lui Victor Roncea un interviu. Întrucât nu simt nevoie să alimentez o polemică absurdă și să intru-n jocul viclean al Maestrului, nu am de gând să comentez. Vă las pe voi – dacă aveți chef și chiar vă inspiră subiectul – s-o faceți, cu rugămintea-somație de a folosi cuvinte măsurate și decente. Mai departe

3 responses to this post.

  1. Posted by bobo on iulie 12, 2009 at 6:22 pm

    Scirbos individul cu bale la gura si vorbe grele !

    Răspunde

  2. Posted by Gabriel Szabo on iulie 12, 2009 at 6:32 pm

    De ce sa ne ascundem dupa deget???Pozitiile lui Cristoiu a convenit Antenelor si Jurnalului National.A fost folosita aceasta pozitie pentru a ataca tot ce misca in jurul lui Basescu de pe podiumuri inalte,pe a caror trepte urcau si Ciutacu,Stan sau Gadea.Maestre-n sus,maestre-n jos,crescator de -pui vii-ziaristi,nu de gugustiuci si fatute,noi va recunoasstem ca un antemergator,si dai si lupta,etc.Nu uit cand,ca se legitimizeze ca ziarist serios,Radu Tudor spunea ca a avut privilegiul sa invete ziaristica sub bagheta directa a maestrului.Victor Ciutacu „il maestrea” la fiecare dialog, la fel si Gadea sau Stan.Sa intamplat ceva si toate au fost sterse cu buretele.A fost invitata EBA la taifas,si laudata.Nu a convenit politic postului.Inainte fusese in emisiunea lui Ciutacu care,dupa umila mea parere,incluzand si Sinteza Zilei din ziua urmatolare”a tradus-o si abandonat-o.De fapt dupa ce o criticase cateva luni fara oprire,interviul cu Eba al lui Ciutacu, a fost o incercare de REINREGIMENTARE in cadrul ziaristilor,abandonata de a doua zi.Din momentul Eba-Ion Cristoiu,politica fata de I.C. a trustului Intact a devenit extrem de ostila,prin atacul deschis al lui Victor Ciutacu.Restul a decurs „normal”si dupa 2 luni se anunta o viitore despartire.Maestru nu mai e maestru si opìniile lui nu sunt decat alte limbi late oe dosul mult albit al Capitanului.Cert e ca Ion Cristoiu nu sa schimbat cu nimic,doar ca nu mai convine.E acelasi Gica Contra de aproape douazeci de ani,iar cei din trustul intact trebuiau sa prezica „defectarea”.Nu au facut-o si acum trag ponoasele.In cealalta tabara nu am vazut asa ceva,dovada ca ei au dreptate.

    Răspunde

  3. Posted by bibliotecara on iulie 12, 2009 at 6:54 pm

    si cu toate astea, oancea si-a cerut scuze maestrului in fiecare coilt de massmedia si i-a mai trimis si car la gagesti, cand cu inmormantarea lui michael jackson. cum se explica, astfel, dorinta de a-l indeparta de la trust cand se vede exact invers? eu nu cred ca va pleca de la antene.

    Răspunde

Lasă un comentariu